Për të aplikuar
Mosha mbi 18 vjeç (beqar i divorcuar ose i ve).
Antarësimi te Agjensia Martesore Luna për një periudhë, ne varësi te kohës së abonimit.
Plotësimi i informacionit tuaj dhe kriteret e partnerit që kërkoni.
Lidhjen me numrin e telefonit me partnerin e mundshëm.
Reklamimi i profilit tuaj ne rrjetet tona sociale (emer, mosha dhe kerkesat mbi partnerin).
Dergoni nga 1 deri 4 foto (fotot tuaja me te bukura)
Regjistrimi eshte Falas


Nese nuk jeni te qarte se si te aplikoni kontaktoni
Pasi te aplikoni, kryeni pagesen (paypal ose kart krediti) Kontaktoni me ne nese doni nje menyre
tjeter pagese.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.